torstai 10. heinäkuuta 2014

Tyttöjen illan tarjoiluja

Huhtikuun puolen välin paikkeilla päästiin viettämään vielä meidän tiiviin neljän tytön porukalla iltaa, ennenkuin yksi meistä poksautti maailmaan beibin. Ja ei, en se ollut minä, ihan vaan selvennykseksi. :D Illanistujaiset tuli kyllä niin, niiiiin tarpeeseen, sillä elämä tarjoili sillä viikolla maailman inhottavimpia uutisia, ja kaipasin todellakin piristystä. Oli ihanaa saada ystävät tänne, ja yllätettiin meidän momma-to-be niin, että hänelle käytiin tässä meillä tekemässä manikyyri ja kulmien värjäys. Sai siis mamma hieman hemmottelua, ennenkuin joutui keskittymään taas pikkuihmiseen. Tältä näytti meidän sen illan syömingit.


Pääruokateemana oli texmex. Meille muille Sol-olutta juotavaksi, momma-to-be sai alkoholitonta Lasso- olutta. Lime kuului tietysti asiaan Solin kanssa.



Pääruokana yksi mun lemppareista texmexin maailmasta, tonnikalaquesadillat. Niiden reseptin löydät jo aikaisemmin blogattuna tältä sivulta



Quesadillojen lisukkeina oli tietysti salsaa, creme fraichea ja guacamolea. Guacamolen reseptin löydät täältä



Lisukkeena oli myös nachoja päällystettynä samoilla sooseilla, ja lisäksi ripottelin päälle paprikaa ja punasipulia. Uunin kautta niin, että nachot lämpesivät.



Salaatinvirkaa teki maailman simppelein asia; fetaa, vesi- ja hunajamelonia palasina sekä basilikaa silputtuna. Njamskis!





Jälkkäriosioon kuului mokkafudget. Niistä seuraa reseptiä myöhemmin.



Samoin Hellapoliisin nettisivuilta napattu resepti pähkinäisiin Daim- kekseihin ilmestyy tänne vielä.



Samoin Hellapoliisin sivuilta otin reseptin Amerikkalaiseen juustokakkuun, jonka reseptin kirjoittelen myös tänne vähän myöhemmin.





Näitä savuporo- ja kylmäsavulohi tahnoja oli tarkoitus syödä suolakeksien kera iltapalksi, mutta jostain syystä kaikilla tuntui olevan masut täynnä jälkkäreiden jälkeen... :P Näitä syötiin sitten aamupalalla ystäväni kanssa, joka jäi tähän meille yöksi. Näiden tahnojen reseptit löydät entuudestaan blogistani täältä

Sellaista sillä kertaa, saa nähdä mitä syödään, kun ensi kerran tavataan porukalla. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!