keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kuka tykkää savusiiasta nostaa käden ylös?

Minä! Täällä nousi yksi käsi! Tosin, joskus kaupasta saa hyvää savusiikaa ja joskus huonoa savusiikaa. Jos suola ei ole kalassa kohdillaan, on se silloin mielestäni aika plääh. Silloin me maistuu vain vedeltä, eikä savustuksen makukaan pääse oikeuksiinsa. Voisi seuraavalla mökkireissulla pakata mukaan siian ja savustaa itse, tietää ainakin saavansa hyvää tavaraa. Savusiikaa käytän usein riisin kanssa, tässä sellainen annos.

SAVUSIIKA-RIISIMÖSSÖ



  • kasvisliemessä keitettyä riisiä (oman valinnan mukaan kahdelle tai neljälle henkilölle)
  • perattua savusiikaa
  • 1 keitetty muna/ ruokailija
  • kirsikkatomaatteja
  • suolakurkkua
  • kevätsipulia pilkottuna
Pilko kaikki ainekset sopiviksi suupaloiksi ja yhdistä riisin kanssa. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Voit myös lisätä tuoreita yrttejä, kuten persiljaa, makua tuomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!