lauantai 16. maaliskuuta 2013

Muchos nachos, amigo!

Tämä on aivan must have- lauantairuokaa. Meidät jo kertaalleen ruokittiin tänään, kun oltiin ystävien luona kyläilemässä, joten tämä riitti vallan hyvin meille iltapalaksi. Kiitos vaan K&J maittavasta sapuskasta. <3

Postasin tuossa ennemmin guacamolesta ja himostani siihen. Ylläri ylläri, siihen himoon liittyy myös nachot. Silloin tällöin tulee tehtyä tätä settiä uunissa, mutta aina siihen on lykätty päälle sitä jauhelihamössöä. Nyt olin sitten erilainen nuori, ja käytin kanaa. ;) Inspis tähän löytyi uusimmasta Ruokapirkasta, tosin vedin muutaman mutkan suoraksi ja tein oman maun mukaan. Kyllä maittoi, miekkonen veti just äsken vielä viimeiset rippeet suuhunsa...



NACHOS CON POLLO

  •  pieni pussi Pirkka- nachoja
  • ½ punainen paprika
  • ½ punasipuli
  • 1 grillibroileri (siis semmoinen kaupassa grillattu)
  • salsaa
  • creme fraichea
  • juustoraastetta
Perkaa kana ja nypi se sopiviksi paloiksi. Kaada nachot uunivuokaan ja heittele päälle kananpalat. Pilko paprika ja punasipuli ja laita ne myös nachojen päälle. Lusikoi päälle salsaa ja creme fraichea oman maun mukaan, kannattaa jättää osa kuitenkin myös tarjolle. Ripottele päälle sopivasti juustoraastetta ja laita uuniin 225 °C noin 10 minuutiksi, tai kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Me siis syötiin näitä guacamolen, creme fraichen ja salsan kanssa. Siideri oli kyytipoikana, kaikkein parhaiten tähän sopisi kuitenkin esimerkiksi Sol- olut.



Ja jos haluaa alkaa hifistelemään, niin terveellinen salaatti vois tehdä poikaa näiden kanssa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!