sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Paakelsia

Tämä helppo herkku syntyy usein silloin, kun vaan ei keksi mitään muuta järkevää ruokaa. Ylipäätänsä bagel täytteellä millä hyvällä on nopeaa ja täyttävää ruokaa. Itse en ainakaan kaipaa, kuin yhden tällaisen ja maha on täynnä, mies nyt voi vetäistä tämmöisen ja vielä lastillisen muuta ruokaa päälle.

Mulle tulee aina Jyväskylä ja Arnolds mieleen bagelseista, tuli usein haettua junamatkalle tonnikala tai kylmäsavulohibagel. Tässä esimerkki jälkimmäsestä.

KYLMÄSAVULOHIBAGEL

  • Pirkka seesanibageleita
  • tilli-mustapippurituorejuustoa
  • jääsalaattia
  • paprikaa
  • 1 pkt kylmäsavulohta
  • 1 avocado
  • mustapippuria
  • sitruunanmehua
Halkaise bagel ja paahda. Sivele kumpaankin sisäpintaan reilusti tuorejuustoa. Lado alapuolelle päälle salaattia, siivutettua paprikaa ja kylmäsavulohisiivuja. Mausta lohi mustapippurilla ja purista päälle sitruunanmehua. Laita päälle vielä muutama siivu avocadosta ja laita kansi kiinni. Purista bagelia hieman kokoon, on helpompi laittaa ääntä kohti. ;)

Oih, aivan nälkä tuli tätä kuvaa katsellessa. Täytyy siis ehdottomasti tehdä bageleita joku päivä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!