torstai 3. heinäkuuta 2014

Nachoja sulle, nachoja mulle

Tästä vuoallisesta riittää kyllä jaettavaksi monelle ihmiselle. Me tehdään usein nachoja meidän ystäväpariskunnan kanssa, koska ne on äkkiä väsätty, rentoa syötävää ja ennenkaikkea herkullista. Ja nyt on viikonloppu lähestymässä, joten on aika suunnitella millä silloin herkuttelee.

Tällä kertaa nachot on kruunattu pulled porkilla, jonka miekkonen väsäsi edellispäivänä. Oli sitten helppoa vain koota annos vuokaan ja hetkeksi uuniin. Lisukkeena oli tietenkin salsaa, creme fraichea ja mun tekemää guacamolea.

NACHOVUOKA PULLED PORKILLA



  • pulled porkia (valmista itse tai valmista kaupasta)
  • nachoja
  • juustoraastetta
  • salsaa
  • creme fraichea
Tarjoiluun:
  • salsaa
  • creme fraichea
  • guacamolea
Levitä nachot sopivaan uunivuokaan. Ripottele päälle pulled pork ja juustoraaste. Lusikoi päälle nokareita salsaa ja creme fraichea, ja kuumenna 175 asteisessa uunissa n.10-15 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja nachot lämmenneet. Tarjoa yli jääneiden kastikkeiden ja guacamolen kera.



Y toda la gente encantas!
(Tai jotain sinne päin...)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!