lauantai 5. heinäkuuta 2014

Halloumisalaattia Caesarin kanssa

Tässä taas yksi mahdottoman ihana salaatti. Tämän salaatin kanssa testattiin mös ensimmäistä kertaa Newman`sin salaatinkastikkeita, makuna meillä oli Creamy Ceasar. Minä tykkäsin kastikkeesta kovasti, miekkonen ei niinkään. Oli kuulemma liian suolaista. Ylläri ylläri, minä suolan suurkuluttaja siis tietenkin siitä pidin...

HALLOUMI-AVOCADOSALAATTI



Kokoa lautaselle:
  • salaattisekoitusta
  • kurkkua
  • tomaattia
  • viinirypäleitä
  • porkkanaa lastuina
  • avocadoa
  • paistettua halloumia
  • marinoitua punasipulia
  • paahdettuja pinjansiemeniä
Marinoitu punasipuli:
  • 1 iso punasipuli
  • ripaus sokeria
  • ripaus suolaa
  • 2rkl öljyä
  • 2rkl valkoviinietikkaa
  • (1rklk vettä)
Kuori punasipuli, halkaise ja tee esim. puolikkaita renkaita. Irrottele renkaat toisistaan kulhoon. Ripauta päälle suolaa ja sokeria ja mittaa päälle öljy ja etikka. Anna maustua. Maista, ja jos etikka puskee liiaksi läpi, lisää lusikallinen kylmää vettä joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!