lauantai 5. heinäkuuta 2014

Savusiikatahna lätyille

Nii-in, taas sitä mun rakastamaa savusiikaa, mutta nyt tahnan/mössön muodossa. Söimme tätä lättyjen täytteenä ihan vaan salaatinlehtien ja kirsikkatomaatin kanssa. Simple but good.

SAVUSIIKATAHNA



  • 1 perattu savusiika paloina
  • ½ puntti ruohosipulia
  • 100-150g raejuustoa
  • (ripaus suolaa)
  • reilu ripsautus sitruunapippuria
  • creme fraichea
Pilko ruohosipuli pieneksi ja yhdistä kulhossa savusiian kanssa. Lisää maun mukaan raejuustoa. Lisää ripaus suolaa, jos savusiika ei ole kovin suolaista, mutta tarkista, onko sitruunapippurissasi jo suolaa valmiina. Mausta myös sitruunapippurilla. Lisää creme fraichea sen verran, että aineksista tulee tahnamaista. 

Lätyt tein ihan normaalisti muuten, paitsi suurin osa jauhoista oli ruisjauhoja. 



Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!