sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 1:Aa-dee-adventti!

Tuulista ensimmäistä adventtia kaikille!

Aion ensimmäistä kertaa yrittää pitää joulukalenteria täällä blogissa! Olen siitä haaveillut koko sen ajan, kun blogia olen kirjoitellut, siis jo aikaisemmin Vuodatuksessakin, mutta koskaan ei ole aika riittänyt. Saa nähdä monenteenko luukkuun tämä homma tyssää, mutta lupaan ainakin yrittää! :D

Joulukalenterini tulee sisältämään kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä voin kuvitella jouluuni liittyvän. Luvassa on siis jouluisia reseptejä, fiilareita, jutusteluja, sisustusta ja musiikkia! Toivottavasti tulet pitämään kalenteristani! :) 

Aukaistaanpa siis luukku numero yksi! Aloitetaan siis sillä turinoinnilla...

Viikonloppu tuli vietettyä mahtavissa tunnelmissa! Ensin perjantaina jammailtiin Rytmikorjaamolla Jenni Vartiaisen keikalla kolmen ihanan somelaisen muijan kanssa, ja eilen saapui kaksi ihanaa tyttöä lisää ja vietettiin opiskeluporukan pikkujouluja. :) Tänään käväistiin vielä Rytmikorjaamolla joulumyyjäisissä. Siellä oli houkutuksia jos jonkinmoisia, vaikka myyjiä ei ihan hirveän paljon mielestäni ollutkaan. Tällaiset ostokset sieltä kuitenkin käsiini jäivät...


Tuo panta olis siis Mustava- merkkinen, tekijä itse painaa kuviot, ja kangaskin on suomalaista bambutrikoota. Ihana päässä, ja mä jotenkin rakastuin tuohon sulkakuviointiin! Eräältä myyjältä oli vaan aivan pakko ostaa tuo Aarikan valkoinen tonttu! Tietääkseni ne on ilmaantunut täksi jouluksi myyntiin ekaa kertaa, vai olenko tosiaan ollut niin sokea, etten ole tätä väriä ennemmin huomannut? o_O Mulla on ennestään muutama punainen tonttu, joten tämä menee sulostuttamaan niiden joukkoon pöydälle... <3

Mutta sitten itse asiaan! Tätä päivää olen taas jo jonkin aikaa odottanut, saihan tänään aukaista ensimmäisen luukun joulukalenterista! Mulla on joka vuosi ihan pakko olla ihan tavallinen suklaakalenteri, en koskaan ole muunlaista kalenteria, kuvakalenteria lukuunottamatta, omistanut. Enkä muuten koskaan ole syönyt kalenterin suklaita etukäteen! Päinvastoin, mulla yleensä tyssää luukkujen aukaiseminen noin kymmenenteen päivään! :D Viime vuoden suklaakalenterinkin tyhjäsin vasta noin kuukausi sitten... :D Mites sinä itse, oletko lapsena tai vähän vanhempanakin syyllistynyt luukkujen liian aikaiseen availuun? ;)

Tältä näyttää minun tämänvuotinen kalenterini!


Itse asiassa, minulla oli viime vuonna juuri samanlainen kalenteri...Mutta koska muutakaan kivaa en tänä vuonna löytänyt, sai tämä kaunis kuva ilahduttaa siis tänäkin vuonna! Ihanan nostalginen tunnelma!

Suklaakalenterin lisäksi mulla on ollut iät ja ajat myös Veikkauksen joulukalenteri. Ostan sen itse itselleni nykyään, vielä aikoinaan kun mummani oli elossa, hän hankki tämän aina minulle. Mumma on siis kovasti mielessä jokaista luukkua raaputtaessa. <3


Mieheni ei ole kovinkaan innokas kalentereiden avaaja. Muutaman kerran olen hänelle hankkinut "miehelle sopivan" suklaakalenterin, ja ne on tainneet joka kerta jäädä kans ainakin puoliksi syömättä. Siksi hankin hänelle tänä vuonna Fingerporin kuvakalenterin. :)


Kuten kuvasta näkyy, niin ainakin ensimmäinen luukku tuli avattua! :D

Kävin tänään myös ensimmäistä kertaa laulelemassa kauneimpia joululauluja. Toivottavasti pääsisin vielä toisenkin kerran, sillä nämä eivät olleet kirkossa. Kirkossa on kuitenkin oma ihana tunnelmansa joululauluissa, sinne pitää yleensä päästä jos vain aikataulut natsaavat.

Musiikkiin siis päätän tämän joulukalenterin ensimmäisen postauksen...Kappaleena saa olla ihana Frank Sinatran Let it snow. Sinatra soi eilen ahkerasti levysoittimessa...Näihin tunnelmiin!


IHANAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE!


4 kommenttia:

  1. Leppoisaa joulunodotusta! Täällä aloitimme joulukuun kummiperheelle kanssa piparitalkoilla. Olen joka kerta ajatellut, että tekisin talkookuvista oman joulukortin kummipojalle, mutta en ole vielä kertaakaan onnistunut. Ehkäpä tänä vuonna perhe saa kuvakoosteen useammalta joululta.

    VastaaPoista
  2. Voi mistä tuo sun joulukalenteri on? Aivan ihana kuva! Noi vanhanaikaiset kuvat on aivan parhaita :) Meilläkin tai siis mullakin on ahkerimmassa soitossa juuri Frank Sinatran joululaulut ja Dean Martin on toinen ehdoton lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iina tuo on ihan Cittarista. Sieltä ostin sen myös viime vuonna, että sinänsä harmi, ettei valikoima ollut uusiutunut...Tai tuon valmistajan kuva edes, vaikka kaunis onkin...

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi!