perjantai 10. lokakuuta 2014

Naposteltavaa viikonlopuksi

Onko huomiselle vielä hakusessa jotain hyväskää herkuteltavaa? Tässä olisi vinkki niille, jotka kaipaavat jotain suolaisen makeaa herkkua pöytään. Olimme toukokuussa Helsingissä viettämässä tyttöjen viikonloppua kahden ystäväni kanssa, ja siellä tuli syötyä pitkästä aikaa valkohomejuustoa viikunahillon kanssa. Ai että, miten olinkaan täysin unohtanut tuon ihanan herkun! Sen jälkeen on tullut kesän ja syksyn aikana pariinkin otteeseen hemmoteltua itseänsä ja miekkosta näiden avulla.

VALKOHOMEJUUSTOA JA VIIKUNAHILLOA




Tarvitset...
  • erilaisia suola-/voileipäkeksejä
  • valkohomejuustoa, esimerkiksi Castello Organic Brie
  • viikunahilloa, esim. St. Dalfour
Ota juusto huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoamista. Asettele keksit kauniisti tarjolle juuston ja hillon kanssa. Leikkaa keksille pala juustoa ja lusikoi päälle hieman viikunahilloa. Nauti.






Meillä oli lisäksi Salaneuvos- juustoa, popcorneja ja Nvy- kuohuviiniä. Tuo kuohari on muuten yksi mun all time feivoriteista, se on niin ihanan raikasta, mutta sopivan makeaa ja ihanan hapokasta! Suosittelen lämpimästi maistamaan, jos on sinulle uusi tuttavuus. 

Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!