lauantai 4. lokakuuta 2014

Luksussalaatti lauantaihin

Ihanaa lauantaita kaikille!

Viikonloppuna on ihanaa herkutella. Herkuttelunkaan ei aina tarvitse olla pahasta, vaan sitä pitää osata välillä tehdä myös hieman kevyemmin. Tämä salaatti on yhtä lailla herkku ja vatsantäyttäjä. Vieläkin kevyemmän tästä saa jättämällä grillauskastikkeen ja balsamicon pois, mutta pitäähän sitä nyt hiemn luksusta olla lauantaisalaatissa, vai mitä?

KANA-AVOCADOSALAATTI




Yhdelle:
  • erilaisia salaatteja, esim. frisee- ja lollo rossosalaattia
  • 1 maustamaton kanan rintafile
  • Santa Maria valkosipuli bbq- kastiketta
  • ½ avocado
  • pala cantaloupemelonia
  • muutama kirsikkatomaatti
  • 10 cm pätkä tuorekurkkua
  • kesäsipulin varsi
  • balsamicoa

Pese salaatit tarvittaessa ja kuivaa salaattilingolla. Ota kananfilee huoneenlämpöön noin vartti ennen paistamista. Sivele filee valkosipuligrillauskastikkeella ja paista kummaltakin puolin kypsäksi pannulla. Laita folioon salaatin kokoamisen ajaksi. 

Halkaise avocado, kaavi hedelmäliha isolla lusikalla kokonaisena leikkuulaudalle ja pilko siiuiksi. Poista melonista kuoret ja pilko paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit, pilko kurkku pienemmäksi ja siivuta kesäsipulinvarsi. 

Kokoa salaatti suoraan lautaselle ja aseta paistettu kanafile siivutettuna päälle. Valuttele päälle hyvää balsamicoa kastikkeeksi. 

Enjoy!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!