tiistai 13. tammikuuta 2015

Guacamolepasta

Avocadopasta on varmasti kaikille jo tuttu. Siitä tuli todenteolla hitti, kun Safkaa- kirja ilmestyi Alexander ja Hanna Gullichsenin toimesta. Itsekin olen tehnyt lähes samalla ohjeella avocadopastaa aiemmin, ja sen reseptin löydät täältä.

Kesällä tämä toinen oma versioni eli guacamolepasta oli vakkari mun sinkkulounaaksi, kun itse viettelin kesälomia ja miekkonen puurti töissä. Itselle ei ihan hirveesti tee mieli tehdä ruokaa, mutta tämä syntyy alle kymmenessä minuutissa. Meillä on guacamolea jääkaapissa lähes aina. Tai vähintään avocadoja, joista se valmistuu pikaisesti muutamassa minuutissa sillä välin, kun pasta on kypsymässä.

Tätä pastaa varten tarvitset siis guacamolea, jonka ohjeen löydät täältä. Toki guacamolen reseptejä on netti tulvillaan, joten ei muuta kuin surffailemaan, jos minun versioni ei tunnu miellyttävän. Tuossa guacamoleversiossani ei ole korianteria käytetty, mutta voit lisätä sen tehosekoittimeen, jos siltä tuntuu.

GUACAMOLEPASTA



Tarvitset;
  • spagettia tai muuta pastaa
  • guacamolea (katso linkki reseptiin ylempää)
  • kirsikkatomaatteja
  • kevätsipulin varsi
  • voinokare

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita kirsikkatomaatit ja pilko kevätsipulin varsi. Valuta pasta, mutta säästä tilkka keitinvettä. Sekoita kattilassa keskenään pasta, keitinvesi, guacamole ja pilkotut kirsikkatomaatit ja kevätsipuli. Halutessasi ripsauta päälle hieman sormisuolaa.



Ihanan pirteän näköistä, eikö olekin? Ja herrrrrkullista!

1 kommentti:

Kiitos paljon kommentistasi!