maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kevyttä kesään

Mun mies on siitä ihana, että sille kelpaa salaatit ruoaksi varsin hyvin. Niinpä meillä sitten syödäänkin aika usein salaatteja ruoaksi. Niistäkin saa onneksi täyttäviä, kun vain lisää niihin tarpeeksi jotain proteiinia. Tässä salaatissa protskuja tulee tonnikalasta, raejuustosta ja katkaravuista. Maistuu varmasti myös niille miehille, "jotka ei kanin ruokaa syö".

KATKARAPU-TONNIKALASALAATTI



  • salaattisekoitusta (viinisuolaheinää, rucolaa, friseetä...)
  • kurkkua
  • kirsikkatomaatteja
  • punasipulia
  • viinirypäleitä
  • katkarapuja
  • tonnikalaa
  • raejuustoa
Sulata katkaravut jos ovat pakasteesta, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Pilko kaikki ainekset sopiviksi suupaloiksi ja kokoa salaatti lautasille. Halutessasi valuta päälle vaikka rhode island-salaatinkastiketta, joka sopii hyvin salaateille, jotka sisältävät äyriäisiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!