lauantai 28. kesäkuuta 2014

Grill it up!

Jos eilen oli pizzaperjantai, niin tänään on laihduttajan lauantai..? Not. Nämä leipägrillille tehdyt leivät eivät kyllä todellakaan sovellu laihduttajalle, vaikka kai näistäkin terveellisemmät saisi, jos haluaisi. Jos jotain positiivista pitää etsiä, niin en silti käytä näiden paistamiseen rasvaa. Onneksi tuo grilli on pinnoitettu niin, että siihen ei tartu mikään kiinni. Olen saanut tuollaisen monitoimilaitteen muistaakseni äitiltä jo ainakin kahdeksan vuotta sitten, ja aika kovassa käytössä se aina kausittain on. Jyväskylässä opintojen aikana sillä tuli muutamat vohlut paistettua kavereiden kanssa, ja koska asuin siellä silloin yksin, sai sille sinkkuannoksen leipiä tehtyä näppärästi. Siihen on siis kolmet raudat: vohveli, leipä ja parila. Kiva laite, eiks juu? :)

VOILEIPÄGRILLILLÄ TEHDYT LEIVÄT



  • paahtoleipiä
  • paprikamajoneesia
  • kinkkua
  • sinappia
  • sipulia pilkottuna
  • juustoa
Voitele leivät paprikamajoneesilla. Levitä päälle juustosiivuja. Laita myös kinkut leiville ja leivät päälle hieman hyvää sinappia, esimerkiksi Dijonia. Lisää vielä sipulit ja laita kaksi leipää päällekkäin. Paina hyvin yhteen ja laita voileipägrilliin ja grillaa, kunnes juusto sulaa ja pinta on mukavan rapea.

Me syötiin näitä tällä kertaa omatekoisen coleslawn kanssa, jonka reseptin löydät täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!