sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hei hei helmikuu ja bye bye pakkaset!

Jaahas, blogi on pitänyt hiljaisuutta muutaman viikon ajan. Sainkohan bloggausöverit joulukalenterista? ;) Jotenkin tuo tammikuu suorastaan vilahti ohi töiden, näytelmäreenien ja liikunnan parissa. Toivottavasti helmikuu ei sujahda ohi yhtä nopeaa, varsinkin kun päiviä on kolme vähemmän kuin tammikuussa...Olisi niin kamalan paljon tekemistä, ja näytelmän ensi-iltakin lähestyy vääjämättä! Apua, kuusi viikkoa ja kaiken pitäisi olla valmista! Huhhuh, vähän meinaa heikottaa...

Mutta asiaan! Purin tuossa kameran tiedostoja, sinne onkin taas kertynyt urakalla kuvamatskua kaikesta tehdystä. Aloitetaan helpolla, nimittäinn yhdellä maailman parhaista levitteistä! Tämä on niin täydellisen hyvää rapean maalaispatongin kanssa, kanan kanssa, suolakeksin kanssa tai quesadillan välissä kuten tällä(kin) kertaa sitä käytin. Namskis!

BASILIKA-TUOREJUUSTO


  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ puntti basilikaa
  • 1-3 valkosipulin kynttä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria
Laita kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon. Surauta tasaiseksi ja anna makujen tasaantua kylmässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!