sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tonnikalaquesadilla

On kai ehkä "normaalimpaa", että quesadillat valmistetaan kanasta tai jauhelihasta. Ja joo, kyllä niitä tehdään niistä myös meidänkin taloudessamme, mutta nämä tonnikalaquesadillat vievät kyllä mielestäni voiton niistä. Ja nämä täytyy ihan ehdottomasti voidella valkosipuligrillikastikkeella, niin näistä tulee oikein ekstranameja!

TONNIKALAQUESADILLA


Tarvitset:
  • tortillalättyjä
  • tuorejuustoa
  • juustoraastetta
  • tonnikalaa
  • rucolaa
  • tomaattia
  • kevätsipulia
Lisäksi:
  • creme fraichea
  • salsaa
  • guacamolea
  • Santa Marian BBQ Grilloil Garlic
Voitele lätyt tuorejuustolla. Ripottele puoliskalle lätylle juustoraastetta. Levitä päälle tonnikalaa, tomaattia, kevätsipulia, rucolaa ja vielä lisää juustoraastetta. Taita lätyn toinen puoli päälle ja voitele lätty kevyesti grilliöljyllä. Ole varovainen, sillä tuote on hyvin suolainen! Paista pikaisesti pannulla kummaltakin puolelta niin, että lätty saa hieman väriä. Tarjoile lisukkeiden kera.




Meidän taloudessa näitä tehdään suhteellisen usein, vaihtuvilla täytteillä. Tonnikala on ehdottomasti mun lemppari, miekkonen taitaa eniten tykätä jauhelihaversiosta. Mutta tuo grilliöljy on kaiken a ja o, se tuo ihanan maun näihin! Tästä löydät linkin öljyyn. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!