torstai 19. toukokuuta 2016

Paahdetut valkosuklaalastut

Touhukasta torstaita!

Tämän päivän ohjeena on makoisien paahdettujen valkosuklaakeksien resepti. Paahdettu valkosuklaa on edelleen aika "must"-juttu ruoka-alalla, ja en kyllä ihmettele, on se niin hyvää!

PAAHDETUT VALKOSUKLAALASTUT


Ainekset:
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 125 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 200 g valkosuklaata
Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna ja jauhoseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. 

Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ohueksi levyksi, noin 30cm x 30cm. Rouhi valkosuklaa ja ripottele murske taikinalevyn päälle.

Paista 175 asteessa 12-15 minuuttia, tai kunnes valkosuklaa on mukavasti paahtunutta.


Tämmöinen satsi tuli, kun teki taikinan kolminkertaisena... :D



5 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut pakastaa? Onnistuuko tarjoilu pakastuksen jälkeen? :)

    VastaaPoista
  2. Tips Tips Melatih Sabung Ayam Aduan Menjadi Ganas Dan Menakutkan Klik Di Sini

    Agen Sabung Ayam Online Terbaik Dan Juga Terpercaya http://www.bakarayam.co

    Informasi Terlengkap Mengenai Sabung Ayam

    https://bakarayam330033.wordpress.com/2018/07/16/mengetahui-lebih-jauh-tentang-ciri-dari-kepala-ayam-aduan-bangkok-yang-sering-menang/

    VastaaPoista
  3. WINNING303 - JUDI BOLA ONLINE | CASINO ONLINE | SLOT ONLINE | POKER ONLINE TERPERCAYA

    TOGEL POKER

    BO POKER

    TOGEL303

    CASINO303

    BOLA303

    * KUNJUNGI SITUS KAMI DI *

    www.winning303.com


    *NB : MENANG BERAPAPUN, PASTI KAMI BAYAR !!! *

    * Melayani LiveChat 7 x 24 Jam Nonstop :
    - WA : +6281717177303
    - BBM : WINNING303
    - LINE : WINNING303*

    VastaaPoista

  4. DAFTAR ID GRATIS SABUNG AYAM ONLINE


    * KUNJUNGI SITUS KAMI DI *

    WWW.ID303.INFO


    MENANG BERAPAPUN, PASTI KAMI BAYAR !!! *


    * Melayani LiveChat 7 x 24 Jam Nonstop :

    - WA : 08125522303
    - BBM : CSID303



    BONUS JACKPOT SABUNG AYAM ONLINE


    DEPOSIT VIA PULSA

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!