torstai 26. marraskuuta 2015

Kanaa Igorin tapaan

Tämä kanaruoka on muutama vuosi sitten noussut todellakin hitiksi. Tämä ohje on lähtöisin alunperin Peggyn pieni punainen keittiö- blogista, jossa hän kertoo saaneensa tämän ohjeen ystävältään. Ihmiset hehkuttivat tätä ruokaa kovasti, joten pakkohan se oli ottaa itsekin kokeiluun. Tästä on jo kyllä aikaa, kun tätä ruokaa ollaan tehty, se on vaan jäänyt kameran kortille odottelemaan sopivaa päivitysajankohtaa... ;)

KANAA IGORIN TAPAAN





  • 800 g kanan filettä
  • 1 punainen paprika suikaloituna
  • 1 keltainen paprika suikaloituna
  • 2 isoa sipulia kuutioituna
  • 3 valkosipulin kynttä pilkottuna
  • 70 g tomaattipyrettä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • 2 dl kanalientä
  • 350 g smetanaa
  • 1 kuutioitu maustekurkku
  • kourallinen persiljaa
  • mustapippuria myllystä


Kuullota pannussa paprikat, sipuli ja valkosipuli.
Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.
Paista kanafileet nopeasti kuumalla pannulla niin, että ne saavat väriä pintaan.
Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen noin 30 minuutiksi.
Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa.






BON APPETIT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!