tiistai 7. huhtikuuta 2015

Simppeli mutta herkullinen kana-pastasalaatti

Kirjoittelin edellisessä postauksessani herkullisesti valkosipuli-basilikapizzasta. Sitä oli meillä siis tarjolla eräissä illanistujaisissa. Tätä kana-pastasalaattia oli sen seurana pöydässä. Pastasalaatit ovat mielestäni loistava lisä tarjoiluissa, sillä se on mukavan täyttävää ja jo muutamalla raaka-aineella saa maistuvaa ruokaa aikaiseksi.

RUCOLAINEN KANA-PASTASALAATTI



Iso kulhollinen salaattia
  • 8 dl pastaa
  • noin 500 g maustamattomia kanafileitä
  • 1 prk fetaa
  • vajaa rasiallinen kirsikkatomaatteja
  • 1 pss rucolaa
Kastikkeeksi:
  • öljyä
  • sitruunanmehua
  • suolaa
  • valkosipulijauhetta (suolatonta)

Keitä pasta al denteksi suolatussa vedessä. Ota kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Mausta kanat haluamillasi mausteilla (kuitenkin ainakin suolalla ja pippurilla) ja paista pannulla kypsäksi. Lisää pannulle öljytilkka tarpeen mukaan. Pilko kypsä kana kuutioiksi. Valuta feta ja pilko tarvittaessa. Huuhdo ja pilko myös kirsikkatomaatit. Huuhtele myös rucola. Yhdistä kaikki salaatin ainekset yhteen. 

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita pastan joukkoon, kun pasta on vielä lämmintä. 


Meillä oli pasta- salaatin lisäksi tarjolla tosiaan sitä valkosipuli- basilikapizzaa, sekä porkkana- ja kurkkutikkuja dippien kera. Makeana puolena oli vaahtokarkkeja ja paria erilaista keksiä. 


Myös kaupan paistovalmiita yrtti- ja valkosipulivoipatonkeja oli tarjolla. Ja sipsejä, tottakai. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!