Tätä seuraavaa kuivakakkua on hehkutettu syksyn aikana monissa blogeissa. Eikä kyllä turhaan! Tämä ei todellakaan ole KUIVAkakku, sillä tämä oli ihanan mehevää ja maukasta kakkua! Ehdottomasti paras kuivakakku, jota olen koskaan tehnyt. Ja yksi kuivakakkujen parhaista puolista on se, että ne säilyvät hyvin. Tai siis ainakin siinä tapauksessa, että ei katoa sitä ennen parempiin suihin, kuten meillä kävi... Kakku meni niin nopeasti vieraiden ja mieheni suihin, että edes kuvaa kakkuviipaleesta ei löytynyt muistikortilta. On siis hyvä syy tehdä tätä herkkua vielä uudelleen... ;)
PUOLUKKA-VALKOSUKLAAKAKKU
- 150 g voita
- 200 g kermaviiliä
- 3 kpl munaa (M-koko)
- 130 g valkosuklaata
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 1/2 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 1/2 tl leivinjauhetta
- 200 g puolukoita
KORISTELU
- 100 g valkosuklaata (sulatettuna)
Niin ja tämä ohje on alunperin Maku-lehdestä. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!