VAALEA SANGRIAGLÖGI
- 1 sitruunan kuori ilman valkoista osaa
- 1rkl glögimaustetta ja
- 2 kanelitankoa
- TAI 1pss Santa Marian glögimaustetta
- 1plo valkoviiniä
- 1dl omenamehua
- 1dl sokeria
- (noin 1dl brandya tai calvadosta)
Tarjoiluun:
- rusinoita ja manteleita
Laita kattilaan sitruunan kuoriosa, mausteet, valkoviini, omenamehu ja sokeri. Kuumenna seos hitaasti noin 72 asteiseksi. Siivilöi mausteet pois ja lisää halutessasi brandy/calvados.
Meillä ei myöskään löytynyt kaapista tällä kertaa brandya eikä calvadosta, joten lorautimme lasin pohjalle 2cl kirkasta. Lisäksi emme tällä kertaa lisänneet mitään höysteitä aka rusinoita ja manteleita, mutta makuasiahan tuo on pelkästään...
Mausteet kattilassa odottamassa viiniä ja omenamehua.
Glögin kera mutustelimme näitä viime viikonloppuna tekemiäni manteleita. Aika kiva yhdistelmä... :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!