TUORETOMAATTISALSA
- 6-8 tomaattia koosta riippuen
- 1 iso punasilpuli
- maun mukaan valkosipulia, n.3-6 kynttä
- basilikaa
- suolaa
- pippuria
- avocadoöljyä
Halkaise tomaatit, poista kanta ja siemenet. Pilko tomaatit mahdollisimman pieneksi kuutioksi. Pilko myös punasipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua basilika pieneksi. Yhdistä tomaatit, punasipuli ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää avocadoöljyä sen verran, että koostumuksesta tulee sopivaa. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia
Tuo kuvassa oleva salsa on ollut pöydällä jo hetken valmiina, ja siihen on kertynyt nestettä. Jos näyttää siltä, että tomaateista tulee paljon nestettä, voi sitä kaataa/lusikoida ylimääräisiä pois jos haluaa salsasta kuivempaa.
Meillä oli salsan seurana patonkia, cheddarjalapenoja ja mozzarellatikkuja, kurkkua, porkkanaa ja kukkakaalta, kaupan salsaa, creme fraichea ja kahta kermaviilidippiä. Näitä kelpasi syödä Putouksen finaalia katsoessa... :D Joo, on siis jo hieman vanha kuva...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!