CHORIZOLIHAPULLAT
- 400 g jauhelihaa
- 4 kpl pieniä chorizomakkaroita
- pippuria
- loraus grillikastiketta
- purkki ananasmurskaa
Laita jauheliha kulhoon ja riko rakenne. Purista chorizot ulos suolesta ja pilko tavittaessa pienemmiksi paloiksi. Lisää chorizopalat jauhelihan joukkoon. Mausta seos pipurilla ja lorauksella grillauskastiketta. Valuta ananasmurskasta enimmät nesteet pois ja lisää jauhelihaseoksen joukkoon. Sekoita massa käsin hyvin tasaiseksi.
Pyörittele massasta käsin pullia ja paista paistinpannulla kummaltakin puolelta kypsäksi. Tarkista pullien kypsyys halkaisemalla yksi. Näet kyllä paistamisen aikana, kun pulla on kypsynyt puoliväliin. Käännä pulla ja paista suurin piirtein sama aika.
Ps. Herkullisen kastikkeen postaan heti tämän jälkeen erikseen...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!