KYLMÄSAVULOHIRULLAT RIESKASTA
Tarvitset...
- 1 pkt rieskoja (itse käytin suorakaiteen muotoisia)
- 1 prk creme fraichea
- ½ sitruunan
- suolaa
- pippuria
- ½- 1 punasipuli
- 1-2 pkt kylmäsavulohta
Pese ja kuivaa sitruuna hyvin. Raasta noin puolikkaan sitruunan kuori hienolla raastimella. Sekoita raaste creme fraicheen ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori punasipuli ja pilko se hienoksi kuutioksi. Voitele rieskat creme fraichella ja ripottele päälle punasipulia. Pilko halutessasi kylmäsavulohiviipaleet pienemmiksi soiroiksi ja jaa ne rieskojen päälle. Rullaa rieskat napakalle rullalle, kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tekeytymään. Pilko halutessasi pienemmiksi annospaloiksi terävällä veitsellä ennen tarjoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!