Noh, asiaan siitä huolimatta. Törmäsin Hellapoliisin kanalasagnereseptiin, joten ei muuta kuin kokeilemaan. Kokeilemisen arvoista, jos normi jauhislasagne kyllästyttää.
MEKSIKOLAISITTAIN MAUSTETTU BROILERILASAGNE
Broilerikastike:
- tilkka öljyä
- 400 g broilerin marinoimattomia filesuikaleita
- tacomaustetta tms maun mukaan
- 4 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 iso sipuli silppuna
- 1 prk tomaattisalsaa (medium)
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 keskikokoinen prk valutettuja säilykeherkkusieniä viipaleina
- 1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
Juustokastike:
- 50-75 g margariinia tai voita
- n 1/2 dl vehnäjauhoja
- n 8dl maitoa
- 150-200 g juustoraastetta
- suolaa
Lisäksi:
- n. 9-12kpl lasagnelevyä
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista broilerisuikaleet kypsiksi, mausta tacomausteella. Lisää joukkoon valkosipuli ja sipuli, kääntele hetki. Lisää muut aineet ja kiehauta.
Juustokastiketta varten sulata rasva kattilassa, mutta älä ruskista. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon maito, anna kiehahtaa.
Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Kokoa uunivuokaan kerroksittain broilerikastiketta, juustokastiketta ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi jää juustokastike. Kerroksia tästä määrästä tulee vuoan koosta riippuen 3-6.
Voit halutessasi ripotella pinnalle vielä hieman juustoraastetta.
Paista 175-200 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
Viikonloppu lusittu, huomenna takaisin sorvin ääreen! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)
-Timppi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!