Tätä kylmäsavulohitahnaa syötiin siis Maalahden limpun kanssa alkupalana illallisella. Kylmäsavulohitahna on jo ihan vakkarijuttu meidän herkutteluilloissa, joten se pääsi jälleen kerran paistattelemaan ruokailijoiden suosioon.
KYLMÄSAVULOHTA JA MAALAHDEN LIMPPUA
Neljälle alkupalaksi
- 4 paksua siivua Maalahden limppua
- voita
- 150g kylmäsavulohta
- ½ punasipuli
- 1-1½ rkl tilliä
- 1 rkl kapriksia
- 150g creme fraichea
- mustapippuria
- (suolaa)
Tarjoiluun:
- isoja kapriksia
- rucolaa
Pilko kylmäsavulohi pienehköksi kuutioksi. Pilko punasipuli mahdollisimman pieneksi kuutioksi. Silppua tilli. Valuta kaprikset suolavedestä ja rouhi veitsellä pienemmäksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista suola, ja lisää tarvittaessa.
Ota limppusiivuista pyöreällä muotilla ympyrän muotoisia paloja. Paista palat pannulla voissa rapeaksi. Kokoa limppukiekon päälle kylmäsavulohimassaa ja siirrä lautaselle. Asettele viereen rucolaa ja koristele halkaistuilla isoilla kapriksilla.
Ja nyt.... ZzzzZZZzzZZZ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!