Kattaus näytti tämmöiseltä. Lautasina Sara LaFountainin Barokki-sarjaa, samoin juomalasit samaa sarjaa. Kuohuviinilasti on tutut ja turvalliset Iittala Essence- lasit.
Alkuruokana söimme pannulla paahdettua Maalahden limppua, jossa päällä kylmäsavulohimassaa.
Pääruoan kanssa oli simppeli salaatti.
Pääruoaksi oli iiiiihanaa Valion ohjeella tehtyä appelsiinikanaa. Lisukkeena itse tehtyjä maustettuja lohkoperunoita.
Ja jälkkärinä Glorian Ruoka & Viini lehdestä poimittu Suklaa- suolapähkinämutakakku. Nams.
Ohjeita siis tulossa, STAY TUNED! :)
Ihanaa, kun joku "tavis" jaksaa väsätä tälläsii ystäville! Käyn aktiivisesti kattoos sun blogia ja pistän mieleen ihania juttuja, joita voi joskus myöhemmin käyttää/muokata itelle sopiviksi. Ja sul on kaikki nii fiiniä, astioita yms myöten! (Onhan meilläki mm. Iittalaa yms, mut kuka jaksaa arkena väsätä kauniit ja herkulliset ruoat ja vielä kattaaki nätisti?! ). Tääl siis ainaki yks uskollinen lukija :) -Mallu-
VastaaPoistaKiitos Mallu, ihanaa kuulla, että palaat tänne tsekkailemaan meininkiä! :) Ei siis tartte vaan itellensä tehdä reseptiarkistoa.
VastaaPoistaHeheh, kyllä meilläkin syödään lähestulkoon aina valkoisilta Iittala-lautasilta, ja lisäksi käytössä on sellaisia lautasia, jotka olen hankkinut kolmetoista vuotta sitten, kun ensimmäisen kerran muutin omilleni. Niistä on "merkki", laatu ja kauneus kaukana, mutta ajavat asiansa.
Mutta joo, onhan se ihanaa kattaa pöytä kauniisti ja laittaa ruoat nätisti esille. Kyllä siitä jotain nautintoa saa. :)
Mukavaa viikkoa!
-Tiia