KANAA IGORIN TAPAAN
- 800 g kanan filettä
- 1 punainen paprika suikaloituna
- 1 keltainen paprika suikaloituna
- 2 isoa sipulia kuutioituna
- 3 valkosipulin kynttä pilkottuna
- 70 g tomaattipyrettä
- 1 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 2 dl kanalientä
- 350 g smetanaa
- 1 kuutioitu maustekurkku
- kourallinen persiljaa
- mustapippuria myllystä
Kuullota pannussa paprikat, sipuli ja valkosipuli.
Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.
Paista kanafileet nopeasti kuumalla pannulla niin, että ne saavat väriä pintaan.
Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen noin 30 minuutiksi.
BON APPETIT!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos paljon kommentistasi!